Luxusný roadster, Ferrari Roma Spider

Svet automobilového dizajnu a výkonu sa práve rozšíril o nového kráľa ciest Ferrari Roma Spider.

Ferrari Roma Spider

Ferrari, prestížna talianska automobilka, sa nedávno predstavila svetu novým zázrakom inžinýrstva – Ferrari Roma Spider. Tento športový roadster s otvorenou strechou je pokračovaním úspešného modelu Ferrari Roma a zdôrazňuje spojenie elegancie a výkonu, čo je charakteristické pre značku Ferrari.

Ferrari Roma Spider pôsobí svojím štýlom a eleganciou. S otvorenou strechou sa jeho karoséria stáva ešte pôsobivejšou, zdôrazňujúc aerodynamický tvar a športový vzhľad vozidla.

Vnútri sa očakáva prvotriedny interiér s kvalitnými materiálmi a moderným dizajnom, ponúkajúci vodičovi a spolujazdcom nezabudnuteľný zážitok.

Otváranie strechy v roadsteri je zážitkom, ktorý pridáva každej jazde špeciálny náboj. Ferrari Roma Spider prisľubuje plynulý a rýchly proces otvárania strechy, čo pridáva k celkovému zážitku z jazdy v luxusnom aute Ferrari.

Ferrari Roma Spider je poháňané rovnakým motorom ako kupé verzia, teda 3,9-litrovým twin-turbo V8, ktorý poskytuje výkon až 620 koní (456 kW) pri 7 500 otáčkach za minútu a krútiaci moment 760 Nm.

Tento motor je spojený s 8-stupňovou dvojspojkovou prevodovkou, ktorá umožňuje precízne a rýchle radenie, čo zaisťuje výnimočný výkon a dynamiku na ceste.

Zdroj: hdcarwallpapers.com

Ferrari Roma Spider dokáže zrýchliť z 0 na 100 km/h len za 3,4 sekundy a dosiahnuť maximálnu rýchlosť okolo 320 km/h. Táto motorizácia prináša klasický charakter Ferrari – športovú agresivitu kombinovanú s eleganciou a ľahkosťou, čo robí z Roma Spider ideálny otvorený automobil pre jazdu po cestách aj vo vysokých rýchlostiach.

V luxusnom roadsteri ako Ferrari Roma Spider sa očakáva nielen štýlový exteriér, ale aj prvotriedny interiér. Kvalitné materiály, moderné technologické inovácie a špičková výbava prinesú šoférovi a spolujazdcom maximálny komfort a pohodlie.

Infotainment systém a asistenčné funkcie budú neoddeliteľnou súčasťou tohto automobilu.

Zdroj: pixewall.com

Ferrari Roma Spider sa stáva novou kapitolou v histórii luxusných roadstrov od značky Ferrari.

S rýchlym otváraním strechy, výkonným motorom a prvotriednym interiérom prinesie nový zážitok vodičom, ktorí túžia po spojení elegance a výkonu.

Cena automobilu Ferrari Roma Spider, ktorý predstavuje štýlový a výkonný model z dielne Ferrari s otvorenou strechou, sa pohybuje približne od 250 000 € a viac, v závislosti od konfigurácie, voliteľnej výbavy a prispôsobenia podľa želania zákazníka.

Tento model sa dá kúpiť prostredníctvom autorizovaných predajcov značky Ferrari, ako je Scuderia Praha v Českej republike, alebo v iných oficiálnych showroomoch Ferrari po celej Európe.

Záujemcovia môžu kontaktovať autorizovaných predajcov aj online prostredníctvom webových stránok Ferrari, kde si môžu dohodnúť osobnú konzultáciu a konfiguráciu vozidla podľa vlastných preferencií.

Titulka