Hudba v najvyššej kvalite, Sonus Faber Omnia Walnut

Omnia Walnut je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ako je hliník, drevo a sklo.

Sonus Faber Omnia Walnut

Reproduktor Sonus Faber Omnia Walnut je špičkový bezdrôtový reproduktor, ktorý kombinuje prvotriedny zvuk s elegantným dizajnom.

Je to ideálna voľba pre náročných poslucháčov, ktorí chcú vychutnať si svoju obľúbenú hudbu v najvyššej kvalite.

Reproduktor je dostupný v dvoch farebných prevedeniach: čiernej a orechovej. Elegantný a moderný dizajn sa hodí do každého interiéru.

Omnia Walnut ponúka vynikajúci zvuk, ktorý je charakteristický pre značku Sonus Faber. Reproduktor je vybavený dvoma woofermi s priemerom 165 mm a dvoma tweetermi s priemerom 29 mm. Tieto reproduktory sú umiestnené v špeciálne navrhnutom puzdre, ktoré poskytuje vynikajúcu akustiku.

Omnia Walnut ponúka široký frekvenčný rozsah od 30 Hz do 25 kHz. To znamená, že dokáže reprodukovať širokú škálu zvukov, od hlubokých basov až po jemné výšky.

Reproduktor má tiež vynikajúcu dynamiku, takže dokáže reprodukovať aj veľmi hlasnú hudbu bez skreslenia.

Omnia Walnut je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ako je hliník, drevo a sklo. Reproduktor je dostupný v dvoch farebných prevedeniach: čiernej a orechovej. Dizajn Omnia Walnut je elegantný a moderný. Reproduktor sa bude hodiť do každého interiéru.

Omnia Walnut ponúka širokú škálu možností pripojenia. Reproduktor je možné pripojiť bezdrôtovo pomocou Bluetooth, Wi-Fi alebo AirPlay 2. Je tiež možné ho pripojiť káblom pomocou HDMI Arc, optického vstupu alebo analógového vstupu.

Zdroj: hometheaterreview.com

Omnia Walnut je tiež vybavený dvoma vstupmi pre gramofón. To znamená, že ho môžete použiť na počúvanie svojej obľúbenej hudby z vinylových platní.

Cena reproduktora Sonus Faber Omnia Walnut je 2 299 €. To je pomerne vysoká cena, ale je to pochopiteľné vzhľadom na kvalitu zvuku a dizajnu reproduktora.

Sonus Faber Omnia Walnut je špičkový bezdrôtový reproduktor, ktorý ponúka vynikajúci zvuk, elegantný dizajn a širokú škálu možností pripojenia. Je to ideálna voľba pre náročných poslucháčov, ktorí chcú vychutnať si svoju obľúbenú hudbu v najvyššej kvalite.

Celkovo je Sonus Faber Omnia Walnut špičkový reproduktor, ktorý ponúka vynikajúci zvuk a elegantný dizajn. Je to ideálna voľba pre náročných poslucháčov, ktorí chcú vychutnať si svoju obľúbenú hudbu v najvyššej kvalite.

Titulka