Nová úroveň produktivity, ASUS Vivobook S 15

ASUS Vivobook S 15 je skvelou voľbou pre moderných používateľov, kombinuje vysoký výkon, dizajn a inovatívne technológie.

ASUS Vivobook S 15

Za obalom ASUS Vivobook S 15 sa skrýva výkon, ktorý ocení každý náročný používateľ. Notebook je vybavený najnovšími procesormi Intel Core 12. generácie, ktoré zabezpečujú plynulý chod aj pri náročných úlohách.

V kombinácii s rýchlou SSD jednotkou a dostatočnou kapacitou RAM je tento notebook pripravený zvládnuť multitasking, editáciu videa či hranie hier.

Displej o veľkosti 15,6 palcov s Full HD rozlíšením poskytuje jasný a ostrý obraz, čo je ideálne pre prácu aj zábavu. Grafická karta od spoločnosti NVIDIA pridáva ďalší rozmer, najmä pri graficky náročných úlohách a hrách.

Jednou z najzaujímavejších noviniek, ktoré ASUS Vivobook S 15 (S5507) prináša, je integrácia Copilot+ PC. Tento inteligentný asistent je navrhnutý tak, aby zlepšil produktivitu a používateľský komfort.

Copilot+ PC je schopný analyzovať používateľské návyky a poskytovať personalizované odporúčania a riešenia.

Pomocou Copilot+ PC môžete ľahko organizovať svoje úlohy, plánovať kalendár alebo dokonca získať tipy na optimalizáciu výkonu notebooku.

Tento asistent využíva umelú inteligenciu, aby sa neustále zlepšoval a prispôsoboval vašim potrebám, čo robí z ASUS Vivobook S 15 (S5507) ešte inteligentnejšie a užitočnejšie zariadenie.

ŠpecifikáciaDetail
ModelAsus VivoBook S 15
Displej15,6″ Full HD (1920 x 1080) IPS matný displej
ProcesorIntel Core i5 / i7 11. alebo 12. generácie
Grafická kartaIntel Iris Xe / NVIDIA GeForce MX350
RAM8 GB / 16 GB DDR4
Úložisko256 GB / 512 GB / 1 TB SSD
Operačný systémWindows 10 / 11
Porty1x USB 3.2 Gen 1 Type-C, 2x USB 2.0, 1x HDMI 1.4, 1x audio jack, 1x microSD slot
KonektivitaWi-Fi 6 (802.11ax), Bluetooth 5.0
Batéria42 Wh, 3-cell Li-ion
HmotnosťCca 1.8 kg
Rozmery359.8 x 233.8 x 18.6 mm
FarbyIndie Black, Transparent Silver, Hearty Gold
Bezpečnostné funkcieSnímač odtlačkov prstov, podpora pre Windows Hello
KlávesnicaPodsvietená klávesnica
ZvukStereo reproduktory s technológiou SonicMaster

Zdroj: laptopmedia.com

ASUS Vivobook S 15 (S5507) ponúka širokú škálu portov, vrátane USB-C, USB-A, HDMI a slotu na microSD karty. To zabezpečuje, že môžete ľahko pripojiť všetky svoje zariadenia a príslušenstvo bez potreby ďalších adaptérov.

Výdrž batérie je ďalším silným bodom tohto notebooku. S jedným nabitím dokáže pracovať celý deň, čo je ideálne pre používateľov, ktorí sú neustále na cestách. Rýchle nabíjanie navyše umožňuje získať dostatok energie na niekoľko hodín práce už po krátkom nabíjaní.

Základné modely s procesorom Intel Core i5 a 8 GB RAM sa pohybujú v nižšej cenovej kategórii, približne od 700 do 800 eur.

Vyššie konfigurácie s Intel Core i7, 16 GB RAM a lepšími grafickými kartami, prípadne s OLED displejom, môžu stáť medzi 900 až 1100 eur.

Cena závisí aj od úložnej kapacity a použitých technológií, ako je podpora pre rýchle nabíjanie či kvalitný zvukový systém. Obchody ako Alza alebo Heureka ponúkajú pravidelné akcie, vďaka ktorým môže byť cena o niečo nižšia.

Titulka