Špecifikácia a výkon, BMW S1000RR M

BMW S1000RR M je špičkový motocykel. Pýši sa kombináciou neuveriteľného výkonu, inžinierstva a technologických inovácií.

BMW S1000RR M

Srdcom BMW S1000RR M je 999ccm štvorvalec, ktorý produkuje viac ako 200 koní. Tento motor je špičkovým príkladom inovácií v oblasti výkonu a efektívnosti.

S modernými technológiami ako je variabilné ventilové časovanie BMW ShiftCam a ľahké materiály ako je titan, ktoré znižujú hmotnosť, sa zabezpečuje maximálna odozva a agilná ovládateľnosť vo všetkých rýchlostiach.

Dizajn BMW S1000RR M je dokonalým spojením estetiky a funkcionality. Dynamické línie a agresívny vzhľad podčiarkujú jeho výkonnosť a rýchlosť.

Každý detail, od aerodynamického obličejového štítu po precízne vyhotovené karbónové prvky, je navrhnutý tak, aby poskytoval optimálny pomer medzi aerodynamikou a stabilnosťou pri vyšších rýchlostiach.

Technologické vybavenie BMW S1000RR M zahŕňa najnovšie systémy riadenia trakcie, ABS a elektronické podvozky, ktoré umožňujú jazdcovi maximálny komfort a bezpečnosť pri každej jazde. Interaktívny TFT displej poskytuje všetky dôležité informácie o jazde a možnostiach nastavenia pre personalizované preferencie jazdca.

BMW S1000RR M predstavuje vrcholný športový motocykel, ktorý kombinuje vysoký výkon, pokročilé technológie a štýlový dizajn.

Pre milovníkov motocyklov je to viac než len dopravný prostriedok – je to symbol vášne a technologického pokroku, ktorý posúva hranice v motocyklovom svete.

Zdroj: fastbikesindia.com

BMW S1000RR M je vrcholový športový motocykel, ktorý predstavuje kombináciu najnovších technológií a špičkového výkonu.

Cena tohto modelu sa začína približne na 25 000 eur, ale môže sa zvýšiť v závislosti od konfigurácie a doplnkov, ako sú špeciálne farby, karbónové diely alebo elektronické vylepšenia.

Verzia M prináša ešte lepšie technické parametre ako štandardná S1000RR, vrátane zníženej hmotnosti, vylepšeného podvozku a výkonných bŕzd.

Vďaka výkonom až 207 koní a precíznej elektronike ponúka vynikajúcu ovládateľnosť, robí z neho stroj určený pre skutočných milovníkov rýchlosti a závodnej trate.

Titulka