Nové inovácie a dojazd až 600km, Mercedes-Benz EQE SUV

Mercedes-Benz je značka, ktorá sa vždy vyznačovala inováciami a technologickým pokrokom.

Mercedes-Benz EQE SUV

Mercedes-Benz EQE SUV je stelesnením moderného elektrického vozidla, ktoré prináša vysoký štandard v oblasti dizajnu, technológie a pohodlia.

Tento model je vybavený výkonným elektrickým pohonným systémom, ktorý poskytuje dojazd až 600 kilometrov na jedno nabitie, čo je ideálne pre dlhé cesty.

Vozidlo disponuje maximálnym výkonom 292 koní a zrýchlením z 0 na 100 km/h za približne 5,6 sekundy, čo ho radí medzi najvýkonnejšie vo svojej triede. Okrem toho, EQE SUV je vybavený najnovšími asistenčnými systémami, ktoré zabezpečujú bezpečnosť a komfort jazdy.

Interiér Mercedes-Benz EQE SUV je synonymom luxusu a pohodlia. Vozidlo ponúka priestranný a elegantný interiér, ktorý je vyrobený z kvalitných materiálov a najmodernejších technológií.

Centrálny displej MBUX Hyperscreen, ktorý pokrýva celú šírku palubnej dosky, poskytuje intuitívne ovládanie všetkých funkcií vozidla.

Systém hlasového asistenta umožňuje ovládanie rôznych funkcií pomocou jednoduchých hlasových povelov, čo prispieva k bezpečnej a pohodlnej jazde. K dispozícii je aj množstvo personalizačných možností, ktoré umožňujú prispôsobiť interiér podľa individuálnych preferencií.

Zdroj: cnnislands.com

Mercedes-Benz EQE SUV je nielen technicky vyspelý, ale aj ekologicky šetrný. Použitie recyklovaných materiálov a udržateľných výrobných postupov je súčasťou filozofie značky, ktorá sa snaží minimalizovať svoj ekologický odtlačok.

Cenníková cena modelu EQE SUV začína približne na 75 000 eur, pričom závisí od zvolenej výbavy a konfigurácie.

Tento model je už dostupný v predajniach Mercedes-Benz, kde si ho môžu zákazníci vyskúšať a objednať podľa svojich preferencií. EQE SUV predstavuje ďalší krok Mercedesu k budúcnosti elektromobility, ktorý kombinuje všetky výhody moderného elektrického vozidla s luxusom a prestížou značky Mercedes-Benz.

Titulka