Luxusný elektrický sedan, Audi E-Tron GT

Audi E-Tron GT predstavuje vrcholné dielo v oblasti elektrických vozidiel od renomovanej značky Audi.

Audi E-Tron GT

Audi E-Tron GT je plne elektrický sedan kombinuje športový dizajn, vysoký výkon a pokročilé technológie, čím nastavuje nové štandardy v segmente luxusných elektromobilov.

E-Tron GT je postavený na platforme vyvinutej v spolupráci s Porsche, čo zaručuje výnimočnú jazdnú dynamiku a prémiovú kvalitu.

Pod kapotou Audi E-Tron GT sa nachádzajú dva výkonné elektromotory, ktoré zabezpečujú pohon všetkých štyroch kolies. Základný model E-Tron GT Quattro disponuje výkonom 350 kW (476 koní) a krútiacim momentom 630 Nm, čo umožňuje zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 4,1 sekundy.

Vyšší model RS E-Tron GT ponúka ešte väčší výkon, až 440 kW (598 koní) a krútiaci moment 830 Nm, s možnosťou zrýchlenia z 0 na 100 km/h za ohromujúcich 3,3 sekundy.

Batéria s kapacitou 93 kWh poskytuje dojazd až 488 kilometrov podľa WLTP cyklu a podporuje rýchle nabíjanie s výkonom až 270 kW, čo umožňuje nabiť vozidlo na 80 % kapacity za približne 22,5 minúty.

Dizajn Audi E-Tron GT je výrazný a aerodynamický, s nízkou siluetou a širokým postojom.

Vozidlo je vybavené charakteristickou maskou Singleframe, LED svetlometmi a veľkými hliníkovými diskami kolies, ktoré pridávajú na jeho športovom vzhľade. Interiér vozidla je luxusný a technologicky vyspelý, s digitálnym kokpitom, veľkým centrálnym dotykovým displejom a prémiovými materiálmi.

Pokročilé asistenčné systémy, ako adaptívny tempomat, asistenciu pri jazde v jazdnom pruhu a 360-stupňová kamera, zabezpečujú maximálny komfort a bezpečnosť počas jazdy.

Zdroj: carexpert.com.au

Cena Audi E-Tron GT začína na približne 100 000 EUR, zatiaľ čo model RS E-Tron GT stojí okolo 140 000 EUR, v závislosti od výbavy a prípadných doplnkových možností.

Vozidlo je možné zakúpiť u autorizovaných predajcov Audi, ktorí ponúkajú rôzne konfigurácie a balíky výbavy.

Ďalšie informácie o dostupnosti a presných cenách nájdete na oficiálnej stránke Audi alebo priamo u predajcov značky. Audi E-Tron GT predstavuje dokonalú kombináciu výkonu, štýlu a inovácií, čím sa stáva ideálnou voľbou pre náročných zákazníkov hľadajúcich špičkový elektromobil.

Titullka