Revolúcia na ceste, Ford Capri Extended Range AWD

Ford Capri Extended Range AWD je najnovší prírastok do portfólia elektrických vozidiel Ford.

Ford Capri Extended Range AWD

Ford Capri Extended Range AWD je navrhnutý tak, aby uspokojil nároky dnešných vodičov, ktorí hľadajú spoľahlivý a štýlový elektromobil s dostatočným dojazdom a výkonom.

Ford Capri Extended Range AWD prináša nielen vzrušujúcu jazdnú dynamiku, ale aj pokročilé technológie a prvotriedny komfort, čím nastavuje nové štandardy v kategórii elektrických SUV.

Ford Capri Extended Range AWD sa pýši moderným a športovým dizajnom, ktorý odkazuje na legendárny model Capri zo 70. rokov, no zároveň je výrazne prepracovaný pre dnešnú dobu.

Vozidlo je vybavené aerodynamickými líniami a výraznou prednou maskou, ktorá dodáva vozidlu agresívny vzhľad. LED svetlomety s charakteristickým svetelným podpisom zvyšujú bezpečnosť a viditeľnosť za každých podmienok.

Elegantné línie a výrazné detaily, ako sú športové disky kolies a kontrastné farebné prvky, robia z Ford Capri Extended Range AWD vozidlo, ktoré okamžite upúta pozornosť.

Pod kapotou Ford Capri Extended Range AWD sa skrýva pokročilá elektrická pohonná jednotka s pohonom všetkých štyroch kolies (AWD), ktorá poskytuje okamžitý krútiaci moment a plynulú akceleráciu.

S výkonom viac ako 300 koní a pokročilým systémom pohonu, Capri zvládne akýkoľvek terén či poveternostné podmienky. Model „Extended Range“ ponúka predĺžený dojazd na jedno nabitie, čo znamená, že vodiči môžu prejsť viac ako 500 kilometrov bez potreby nabíjania.

To robí z Ford Capri ideálne vozidlo nielen pre mestské jazdy, ale aj na dlhšie cesty.

V interiéri Ford Capri Extended Range AWD nájdete kombináciu luxusu, moderných technológií a premysleného dizajnu.

Priestranný a kvalitne spracovaný interiér je vybavený najnovšími technologickými vychytávkami, vrátane veľkého dotykového displeja pre infotainment systém, digitálneho prístrojového panela a pokročilého systému konektivity, ktorý umožňuje bezdrôtové prepojenie so smartfónmi.

Komfortné sedadlá, vyrobené z prémiových materiálov, poskytujú maximálne pohodlie počas dlhých jázd. Samozrejmosťou je aj množstvo asistenčných systémov, ktoré zvyšujú bezpečnosť a uľahčujú jazdu.

Zdroj: ev-database.org

Ford Capri Extended Range AWD je vybavený najnovšími bezpečnostnými technológiami, ktoré zabezpečujú maximálnu ochranu vodiča a pasažierov.

Medzi najvýznamnejšie patria adaptívny tempomat, systém sledovania mŕtvych uhlov, automatické núdzové brzdenie a pokročilý asistent pre jazdu v pruhoch.

Tieto systémy spolupracujú, aby minimalizovali riziko nehôd a uľahčili jazdu v rôznych situáciách. Navyše, Ford Capri ponúka aj pokročilý systém autonómneho parkovania, ktorý zjednodušuje parkovanie aj na tých najtesnejších miestach.

Zdroj: ev-database.org

Ford Capri Extended Range AWD je nielen výkonným, ale aj ekologickým vozidlom. S nulovými emisiami počas jazdy prispieva k znižovaniu znečistenia ovzdušia a zlepšovaniu kvality života v mestách. Rýchle nabíjanie je ďalšou výhodou tohto modelu.

S podporou pre vysokovýkonné nabíjanie dokážete získať až 80 % kapacity batérie za menej ako 30 minút, čo znamená, že aj počas dlhších ciest strávite minimálny čas pri nabíjačke.

Ford Capri Extended Range AWD predstavuje nový smer v oblasti elektrickej mobility. Je to vozidlo, ktoré spája ikonický dizajn s modernými technológiami a vynikajúcim výkonom.

Ak hľadáte elektrické vozidlo, ktoré vám ponúkne nielen dlhý dojazd a radosť z jazdy, ale aj štýlový a pohodlný interiér, Ford Capri Extended Range AWD je pre vás tou správnou voľbou.

Tento model dokazuje, že budúcnosť automobilizmu patrí elektrickým vozidlám, ktoré dokážu poskytnúť nielen ekologickú jazdu, ale aj špičkové vlastnosti a výkon.

Nezmeškajte príležitosť zažiť revolúciu v elektrickej mobilite s Fordom Capri Extended Range AWD a presvedčte sa, že jazda budúcnosti je už dnes realitou.

Titulka