Hviezda francúzskeho filmu, Adèle Exarchopoulos
Jej kariéra sa rozbehla v teenagerovskom veku, keď získala svoje prvé herecké úlohy v rôznych francúzskych filmoch a televíznych seriáloch.
Francúzsko je republika, ktorá sa nachádza v západnej Európe. Súčasťou Francúzska sú aj zámorské územia v Karibiku, Severnej a Južnej Amerika, v Indickom oceáne a Oceánii. Francúzsko je treťou najväčšou krajinou v Európe.
Jej kariéra sa rozbehla v teenagerovskom veku, keď získala svoje prvé herecké úlohy v rôznych francúzskych filmoch a televíznych seriáloch.
Francúzsky toast, známy tiež ako „pain perdu“ v jeho domovskej Francúzsku, je obľúbeným raňajkovým jedlom po celom svete.
Saignon je malebná dedinka nachádzajúca sa v srdci regiónu Provensálsko na juhu Francúzska.
Crème brûlée, francúzsky dezert, ktorý v preklade znamená „pálený krém“, patrí medzi najobľúbenejšie dezerty vo svete gastronómie.
Palacinky sú jedným z najobľúbenejších jedál, ktoré si získali srdcia ľudí po celom svete.
Ratatouille, tradičné francúzske jedlo, predstavuje skvost v oblasti vegetariánskej kuchyne.
Olympijské hry v Paríži predstavujú jeden z najvýznamnejších športových podujatí tejto dekády.
Sainte-Marie je malebné mestečko v srdci Provence, ktoré láka návštevníkov svojou bohatou históriou, kultúrnym dedičstvom a nádhernou prírodou.
Emily sa vracia do marketingovej agentúry Savoir, kde pokračuje v práci na projektoch pre významných klientov.
Saint Tropez, malebné mestečko na Francúzskej riviére, je synonymom luxusu, elegancie a krásy.
Vogue World Paris, jedno z najprestížnejších podujatí v módnom svete, koná sa každoročne v srdci francúzskej metropoly.
Foie gras, čo v preklade znamená "tuková pečeň," predstavuje jednu z najexkluzívnejších a najdiskutovanejších pochúťok vo svete gastronómie.
Nadýchané a chrumkavé, Choux Au Craquelin predstavuje lahodný francúzsky dezert, ktorý spojuje eleganciu s jednoduchosťou.
Vo väčšine podnikov sa Mojito zvykne nachádzať v prvej desiatke klasických obľúbených letných drinkov.
Kráľovský kuchári z 18. Storočia ako Jean Avice a Antoine Careme, boli prvými autormi receptu na Francúzske venčeky so šľahačkou.
Mousse au chocolat je možné ochutiť a to naozaj širokou paletou ingrediencii.
Madeleine je tradičný francúzsky koláčik, pôvodom pochádza z obcí Commercy a Liverdun v Lotrinsku na severovýchode Francúzska.
Niektoré druhy Semifredda sa podávajú aj s koláčovým korpusom, crackerami, alebo inými sušienkami.
Suflé pochádza z Francúzska a recept bol vyvinutý na začiatku 18. Storočia.
Makrónky sú jedným z najcennejších dezertov vo Francúzsku.
Burgundsko je región, ktorý ponúka škálu bielych a červených vín. Je to zapríčinené špecifickým podnebím a podložím a nakoniec aj samotnou jeho polohou.
V Provensálsku je bežné zažiť oslavy spojené s tradičným bylinárstvom a vôňami z celého sveta.