Mousse au chocolat
Mousse au chocolat je možné ochutiť a to naozaj širokou paletou ingrediencii.
Mousse au chocolat je možné ochutiť a to naozaj širokou paletou ingrediencii.
Madeleine je tradičný francúzsky koláčik, pôvodom pochádza z obcí Commercy a Liverdun v Lotrinsku na severovýchode Francúzska.
Prvá písomná zmienka o jablkách pochádza z roku 328 pred Kristom, Alexander Veľký ich priniesol do Macedónska.
Niektoré druhy Semifredda sa podávajú aj s koláčovým korpusom, crackerami, alebo inými sušienkami.
Suflé pochádza z Francúzska a recept bol vyvinutý na začiatku 18. Storočia.
Makrónky sú jedným z najcennejších dezertov vo Francúzsku.
Burgundsko je región, ktorý ponúka škálu bielych a červených vín. Je to zapríčinené špecifickým podnebím a podložím a nakoniec aj samotnou jeho polohou.
V Provensálsku je bežné zažiť oslavy spojené s tradičným bylinárstvom a vôňami z celého sveta.
Cibuľa je dlhé roky považovaná za prostriedok proti mnohým chorobám. Slzenie, ktoré spôsobuje pri jej krájaní má priaznivé účinky.