
Thajské curry – Rozmanitosť a tradícia
Thajské curry je jedným z najobľúbenejších jedál juhovýchodnej Ázie, ktoré si získalo srdcia milovníkov pálivých a aromatických jedál po celom svete.
Korenie je prírodná pochutina, ktorá sa používa na ochucovanie jedla. Korenina pomenúva názov časti špeciálnych rastlín. Soľ nie je považovaná za korenie.
Thajské curry je jedným z najobľúbenejších jedál juhovýchodnej Ázie, ktoré si získalo srdcia milovníkov pálivých a aromatických jedál po celom svete.
Ružičkový kel patrí medzi najvýživnejšie druhy zeleniny, ktoré môžeme zaradiť do jedálnička. Táto zelenina je bohatá na vitamíny C, K a vlákninu, vďaka čomu podporuje imunitu, trávenie a celkové zdravie.
Paradajková polievka je obľúbené a výživné jedlo, ktoré sa pripravuje z čerstvých alebo konzervovaných paradajok.
Tikka Masala je jedným z najznámejších indických jedál, ktoré si získalo srdcia milovníkov jedla po celom svete.
Curry je jedným z najobľúbenejších a najrozšírenejších jedál na svete, známy pre svoju bohatú chuť a všestrannosť.
Vertus Crystal Limited Edition je luxusný parfém, ktorý predstavuje vrchol rafinovanosti a exkluzivity v oblasti haute parfumerie.
Ratatouille, tradičné francúzske jedlo, predstavuje skvost v oblasti vegetariánskej kuchyne.
Šalát Jennifer Aniston predstavuje charakteristickú kombináciu čerstvých ingrediencií a vyvážených chutí.
Pastrami, aromatický a bohatý na chuť, je jedným z najobľúbenejších mäsových jedál, ktoré sa teší obľube po celom svete.
V preklade z francúzštiny do slovenčiny znamená "Pot au Feu" doslova "hrniec na ohni".
V rámci kulinárskych pokladov Rakúska sa nachádza jedinečný a chutný požitok, ktorým je Liptauer Aufstricht.
Nadýchaný a plný chutí, Roastbeef s pečenými zemiakmije klasickým a elegantným jedlom, ktoré si získalo svoje miesto na špeciálnych príležitostiach a výnimočných obedoch.
V svete parfémov existujú diela, ktoré nie len očarujú zmysly, ale vytvárajú aj nezabudnuteľný dojem.
V oblasti gastronómie existuje jedno meno, ktoré spojí chuťové bunky s luxusom a eleganciou - francúzsky dezert Financier.
Badián, "hviezdnik", je aromatická rastlina, ktorá sa výrazne uplatňuje v kuchyni, ako aj v tradičnej medicíne a kozmetike.