
Tajomstvo dokonale pripraveného mäsa, rýb a zeleniny, Sous Vide
Nadýchaný vývar, jemne pečené mäso a krémové zákusky - to všetko je možné dosiahnuť pomocou metódy varenia známej ako Sous Vide.
Nadýchaný vývar, jemne pečené mäso a krémové zákusky - to všetko je možné dosiahnuť pomocou metódy varenia známej ako Sous Vide.
Rôznorodosť ryb v reštauráciách ponúka zákazníkom možnosť vychutnať si rôzne chute a textúry.
Carpaccio, to je viac než jedlo; je to skúsenosť, ktorá v sebe nesie vôňu talianskej kuchyne a umenie jemného stolovania.
Crostini, taliansky termín pre "malý chlieb", predstavuje jednoduchý, no výnimočne chutný prvok talianskej kuchyne, ktorý si získal popularitu nielen v domácej kuchyni, ale aj v reštauráciách po celom svete.