16/09/2024 03/08/2024 Šalát Tabbouleh Tabbouleh je tradičný blízkovýchodný šalát, ktorý má svoje korene v libanonskej kuchyni. 2 minDiskusia Viac informácii
17/09/2024 07/07/2024 Skrytý klenot Jadranu, Korčula Korčula, často nazývaná "malý Dubrovník," je očarujúci ostrov nachádzajúci sa v južnej časti Dalmácie. 1 min. Diskusia Viac informácii
28/09/2024 12/02/2024 Tajomstvo dokonale pripraveného mäsa, rýb a zeleniny, Sous Vide Nadýchaný vývar, jemne pečené mäso a krémové zákusky - to všetko je možné dosiahnuť pomocou metódy varenia známej ako Sous Vide. 2 minDiskusia Viac informácii
26/09/2024 03/02/2024 Spôsoby prípravy, Ryby Existuje mnoho spôsobov, ako upraviť ryby ako jedlo, a výber závisí od vašich preferencií a chuti. Tu sú niektoré populárne metódy: 6 minDiskusia Viac informácii
25/09/2024 04/01/2024 Sashimi Sashimi, skvostný pokrm japonskej kuchyne, prelína tradíciu, umenie a exkluzívnosť v jednom elegantnom súlade. 3 minDiskusia Viac informácii